Rabarberi rausis

Sastāvdaļas

  • MĪKLAI
  • 1 gl. piena
  • 500 g kviešu miltu
  • 25 g sviesta
  • Sāls
  • Vanilīncukurs
  • VIRSKĀRTAI
  • 500 g rabarberu
  • 1 ola
  • 100 g krējuma
  • 50 g cukura
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavo raugu mīklu bez ierauga.
  2. Uzrūgušu mīklu liek uz cepešpannas, izlīdzina 1,5 cm biezumā un uzraudzē.
  3. Pārliek smalki sagrieztus rabarberus un pārlej ar olu, kas saputota ar krējumu un kanēli.
  4. Cep cepeškrāsnī gatavu.
  5. Atdzisušu maizi sagriež garenos gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi