Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mannas buberts ar dzērveņu mērci

Mannas buberts ar dzērveņu mērci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Bubertam:
  • 30 g mannas
  • 140 g piena
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ola
  • Sāls
  • Vanilīncukurs
  • Citrona miziņa
  • Mērcei:
  • 100 g dzērveņu
  • 400 g ūdens
  • 4 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. kartupeļu miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gatavo bubertu. Uzvāra pienu, maisot ieber mannu un sāli, tad masu uzbriedina.
  2. Olas dzeltenumu ar garšvielām un cukuru saputo un pakāpeniski pievieno karsti biezputrai.
  3. Mazliet padzisušā biezputrā iecilā stingrās putās saputotu olas baltumu.
  4. Gatavo mērci. Dzērvenes saspaida, pārlej ar ūdeni un uzvāra.
  5. Tad izkāš, šķidrumam pievieno cukuru un uzvāra.
  6. Tam pielej sajauktu kartupeļu cieti un uzvāra.
  7. Lej saldēdiena traukos, pārkaisa ar cukuru, atdzesē.
  8. Pirms pasniegšanas mērcē ieliek bubertu.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas mērcē ieliek bubertu.

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA