Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu gardumiņš..

Ābolu gardumiņš..

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 375 g ābolu
  • 2 olas
  • 125 g piena
  • 2 ēd. k.pūdercukura
  • 2 ēd. k.biezpiena
  • 25 g liķiera
  • Sāls
  • Saldējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlēs, liek ietaukotā veidnē.
  2. Saputotus olu dzeltenumus sajauc ar miltiem, pienu, sāli, pūdercukuru, caur sietu izberztu biezpienu un liķieri.
  3. Tad iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Sagatavoto masu uzlej uz āboliem un cep cepeškrāsnī 25 minūtes.
  5. Pasniedz ar saldējumu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas