Ābolu gardumiņš..

Sastāvdaļas

  • 375 g ābolu
  • 2 olas
  • 125 g piena
  • 2 ēd. k.pūdercukura
  • 2 ēd. k.biezpiena
  • 25 g liķiera
  • Sāls
  • Saldējums

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlēs, liek ietaukotā veidnē.
  2. Saputotus olu dzeltenumus sajauc ar miltiem, pienu, sāli, pūdercukuru, caur sietu izberztu biezpienu un liķieri.
  3. Tad iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Sagatavoto masu uzlej uz āboliem un cep cepeškrāsnī 25 minūtes.
  5. Pasniedz ar saldējumu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi