Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautētas aknas krējuma mērcē

Sautētas aknas krējuma mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 aknu
  • 300 ml piena
  • 300 ml piena
  • 2 burkāni
  • 2 lieli sīpoli
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Aknas atdala no plēves, ieliek pienā, lai kļūst mīkstākas (apm. 20 min.)
  2. Aknas sagriež nelielos gabaliņos, mazliet apsāla, uzber piparus.
  3. Notīra un sarīvē burkānus, sagriež sīpolus.
  4. Aknas apcep. Saceptās aknas kārto katlā ar vāku vai pīlē.
  5. Sīpolus, burkānus un ķiploku mazliet apcep, lai sīpoli paliek zeltaini, tad kārto uz aknām.
  6. Virsū uzber vēl garšvielas, aplej ar krējumu un sautē kādas 20 min.

    Labu apetīti!
    Virsū uzber vēl garšvielas, aplej ar krējumu un sautē kādas...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas