Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Avakado ar spinātiem un ceptu vistu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 gb. avakado
  • 2 gb. vistas filejas
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • 2 gb. citroni
  • 200 g spinātu lapu
  • 100 g Indijas riekstu
  • 200 g siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju pārkaisa ar sāli un pipariem, eļļā izcep un atdzesē.Arī riekstus apcep eļļā zeltainus. Spinātu lapas, gabaliņos sagrieztu vistas fileju, sieru un riekstus aplej ar mērci, ko pagatavo, sajaucot 4ēd.k. citronu sulas ar 8ēd.k. eļļas, sāli, pipariem un cukura. Avakado pārgriež uz pusēm, izņem kodolus, pārziež ar citronu sulu. Uz avakado pusītēm kārto salātus, rotā ar citronu šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas