Avakado ar spinātiem un ceptu vistu

Sastāvdaļas

  • 3 gb. avakado
  • 2 gb. vistas filejas
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • 2 gb. citroni
  • 200 g spinātu lapu
  • 100 g Indijas riekstu
  • 200 g siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju pārkaisa ar sāli un pipariem, eļļā izcep un atdzesē.Arī riekstus apcep eļļā zeltainus. Spinātu lapas, gabaliņos sagrieztu vistas fileju, sieru un riekstus aplej ar mērci, ko pagatavo, sajaucot 4ēd.k. citronu sulas ar 8ēd.k. eļļas, sāli, pipariem un cukura. Avakado pārgriež uz pusēm, izņem kodolus, pārziež ar citronu sulu. Uz avakado pusītēm kārto salātus, rotā ar citronu šķēlītēm.

Komentāri

panda 2009. gada 30. novembris 18:23
izklausās labi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi