Svaigu tomātu mērce

Svaigu tomātu mērce
Foto: Depositphotos.com
Šī mērce lieliski garšo gan ar makaroniem, gan grauzdiņiem. Pēc vēlēšanās porcijai var pārkaisīt sieru.

Sastāvdaļas

  • 5 tomāti
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka
  • 30 g bazilika
  • Sāls pēc garšas
  • Olīveļļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Tomātam novelk miziņu, sagriež vidējos gabaliņos. Nomizo ķiploka daiviņas.
  2. Pannā sakarsē olīveļļu, iemet tomātus, uz lēnas uguns karsē, līdz tomāti mīksti. Tad pievieno sāli, baziliku, piespiež ķiploku. Gatavs!

    Lai labi garšo!
    Pannā sakarsē olīveļļu, iemet tomātus, uz lēnas uguns karsē,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ieva 2012. gada 14. oktobris 15:12
ļoti elementāri un garšīgi.:)
Arita Sīpola 2009. gada 9. septembris 14:34
ļoti labi garšo, ja vēl mērcē iemaisa kazas siera bumbas :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi