Saldie āboli

Sastāvdaļas

  • 4 palieli āboli
  • 300 -400 gr. cukura
  • 30 gr. kanēļa
  • 50 gr. saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā ābolus un ar nazi izurbj ārā sēklotni
  2. Ābolus liek uz pannas
  3. Ābolu vidū iekaisa cukuru
  4. Visus ābolus pārkaisa ar kanēli
  5. Pannu ar āboliem liek mikroviļņu krāsnī lai cepās
  6. Kamēr cepās āboli, saputo saldo krējumu
  7. Pievieno klāt cukuru, ja vēlas var pievienot arī šķipsniņu citronskābi
  8. Kad āboli gatavi, tos atdzesē
  9. Like virsū putukrējumu. Labu apetīti.

Komentāri

jānis lazdiņš 2009. gada 25. augusts 19:24
;
janka lazda 2009. gada 25. augusts 19:23
cerams ka izosieis izskatās garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi