Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldie āboli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 palieli āboli
  • 300 -400 gr. cukura
  • 30 gr. kanēļa
  • 50 gr. saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā ābolus un ar nazi izurbj ārā sēklotni
  2. Ābolus liek uz pannas
  3. Ābolu vidū iekaisa cukuru
  4. Visus ābolus pārkaisa ar kanēli
  5. Pannu ar āboliem liek mikroviļņu krāsnī lai cepās
  6. Kamēr cepās āboli, saputo saldo krējumu
  7. Pievieno klāt cukuru, ja vēlas var pievienot arī šķipsniņu citronskābi
  8. Kad āboli gatavi, tos atdzesē
  9. Like virsū putukrējumu. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas