Sīpolu nomizo - sasmalcina.
Attīra ķiploka daiviņas - smalki sasmalcina - nevajag spiest ar spiedi.
Visas sastāvdaļas pievieno gaļai un ļoti rūpīgi, vismaz 5 minūtes maisa, lai masa ir vienmērīga. Gaļu, mīcīšanas procesā, nedaudz "pasit" pa bļodu, līdzīgi kā dara ar mīklu.
Veido kotletītes sev vēlamā izmērā un liek uz pannas, kurā iepriekš sakarsētas taukvielas.
Cep gatavas - skaisti brūnas.
Labu apetīti!
Visas sastāvdaļas pievieno gaļai un ļoti rūpīgi, vismaz 5 minūtes maisa, lai masa ir vienmērīga. Gaļu, mīcīšanas procesā, nedaudz "pasit" pa bļodu, līdzīgi kā dara ar mīklu.
Veido kotletītes sev vēlamā izmērā un liek uz pannas, kurā iepriekš sakarsētas taukvielas.
Cep gatavas - skaisti brūnas.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri