Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Āboli savā sulā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 spainis mizotu un sagrieztu ābolu
  • 1 kg cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem spaini, kura tilpums ir 12 litri.
  2. Mizo ābolus un griež 8 daļās un ber spainī kārtām ar cukuru. Aprēķina, lai varētu izlietot visu cukura kilogramu. Pēdējai kārtai spaiņa augšpusē jābūt cukuram.
  3. Ābolu spaini pārklāj ar drāniņu vai uzliek vāku un atstāj uz 24 stundām vēsā vietā.
  4. Nākošajā dienā ābolus pilda burkās. Ābolus var krietni saspiest. Virsū lej sulu, kas paliek spainī.
  5. 1 litra burkas sterilizē 7 minūtes un tūlīt aizvāko.
  6. Āboli savā sulā ir garšīgi vienkārši ar putukrējumu, tos var izmantot gatavojot saldos ēdienus, ļoti labi ziemā var cept plātsmaizes, kur virsū liek šos ābolus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas