Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar dārzeņiem un rīsiem

2005. gada 28. septembris
Foto: Diāna
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju sagriež kubiciņos.
2. Smalki sagriež sīpolu.
3. Uzkarsētā pannā ar eļļu liek sagriezto fileju un sīpolus, apber ar garšvielām, cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
Foto: Diāna
4. Pievieno saldētos dārzeņus, zem vāka visu uz lēnas uguns sutina.
Foto: Diāna
5. Kad dārzeņi gatavi, pievieno ļoti nedaudz ūdens un aptuveni ¼ paciņu majonēzes, vēl nedaudz sutina.
Foto: Diāna
6. Pasniedz ar vārītiem Basmati rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Diāna
Uz augšu