Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūka ar zemenēm un citām ogām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens (2 paciņas)
  • Olas (6)
  • Milti ( 200g)
  • Cukurs (100-200g), cik liels ir saldummīlis
  • Zemenes (vai citas ogas pēc izvēles un patikas)
  • Putukrējums (dekorēšanai)
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo atsevišķi olas baltumu un dzeltanumu. Tad sasmalcina biezpienu(izberž caur sietiņu), kuram klāt pievieno cukurs un kanēli.
  2. Kad tas izdarīts ņemam saputoto olas dzeltanumu un tajā pievienojam biezpiena masu, tad caur sietiņu uzkaisam virsū miltus un lēnām visu masu sajauc(iecilā).Pašās beigās iecilā olas baltumu. Tad liek uz pannas un pirms likšanas cepeškrāsnī ieliekam masā zemenes(ogas) un cepjam ~ 20-30 min. Lai pārbaudītu vai kūka gatava ieliekam formas vidū sērkočiņu, ja masa nepielīp, tad kūka gatava.
  3. Kūku var ēt gan karstu(kā dekoru var izmantot saldējumu), gan aukstu ar putukrējumu un zemenēm,kas dekorēs kūku :).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas