Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļa sinepju mērcē

2005. gada 28. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Gaļu sagriež šķēlēs, tad izdauza lielos un plānos gabalos.
2. Notīra un sasmalcina sīpolus.Sagriež šampinjonus.
3. Sēnes un sīpolus apcep sakarsētā pannā (bez taukvielām), līdz izzūd liekais šķidrums.
4. Tad pievieno saldo krējumu, sojas mērci un rūpīgi samaisa. Pieliek sinepes un karsē dažas minūtes. Pēc tam pielej šeriju vai jāņogu želeju.
5. Pannā izkausē sviestu. Ātri un vienmērīgi no abām pusēm izcep gaļu. Pievieno sāli un piparus.
6. Liek servējamā traukā. Gaļas šķēles var pārlocīt arī uz pusēm. Pasniedz ar sinepju mērci, kartupeļiem un dārzeņiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu