Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tatāru gaļa jeb liellopa tartars

Tatāru gaļa jeb liellopa tartars

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa vai jaunlopa gaļas fileja
  • 3 šalotes sīpoli
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēd. k. olīvu eļļas
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Melnie pipari vai čilli pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu ar ķiplokiem divas reizes samaļ. Otrajā reizē pievieno sīpolus.
  2. Pievieno olu dzeltenumus, eļļu un garšvielas. Kārtīgi samīca, masai jābūt vijīgai.
    Bauda ar svaigiem salātiem vai grauzdētu maizi.

    Lai labi garšo!
    Pievieno olu dzeltenumus, eļļu un garšvielas. Kārtīgi samīca...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas