Tatāru gaļa jeb liellopa tartars

Tatāru gaļa jeb liellopa tartars
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa vai jaunlopa gaļas fileja
  • 3 šalotes sīpoli
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēd. k. olīvu eļļas
  • Ķiploki
  • Sāls
  • Melnie pipari vai čilli pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu ar ķiplokiem divas reizes samaļ. Otrajā reizē pievieno sīpolus.
  2. Pievieno olu dzeltenumus, eļļu un garšvielas. Kārtīgi samīca, masai jābūt vijīgai.
    Bauda ar svaigiem salātiem vai grauzdētu maizi.

    Lai labi garšo!
    Pievieno olu dzeltenumus, eļļu un garšvielas. Kārtīgi samīca...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ilze 2011. gada 9. aprīlis 18:48
Klāt der kaperi un grauzdēta maizīte. klasiski gaļa ir nevis malta, bet sakapāta.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi