Gredzenu kūka

Sastāvdaļas

  • 250 gr milti
  • 70 gr cukurs
  • 125 gr sviests
  • 3 olas
  • Šķipsniņa sāls
  • Putukrējums, augļi, rieksti, marmelāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Samīca miltus, cukuru, sviestu, olu dzeltenumus un šķipsniņu sāls. Stingri saputo 3 olu baltumus un pievieno masai.
  2. Mīklu izveltnē, izgriež 3 riņķus (vidū caurums).
  3. Cep cepeškrāsnī. Starp kārtām iesmērē putukrējumu, sajauktu ar sagrieztu marmelādi. Drīkst smērēt, kamēr kārtas vēl nav atdzisušas.
  4. Tad atdzesē un tukšo vidu piepilda ar putukrējumu, samaisītu ar augļiem, riekstiem, marmelādi. Nepieciešamības gadījumā putukrējumam pievieno želatīnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi