Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Zupas "Borščs" sagatave ziemai bez pasterizēšanas

Zupas "Borščs" sagatave ziemai bez pasterizēšanas

FOTO: Shutterstock.com

Šie kreftīgā boršča sagatave garšo izcili - ziemā noderēs gan kā pamats sātīgai zupai, gan arī kā salāti, ko noēst, liekot uz maizes šķēles. Mēli var norīt, cik gardi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 kg bietes
  • 2 kg sīpoli
  • 1 kg paprikas
  • 2 ēd. k. sāls
  • 200 g cukura
  • 200 ml eļļa
  • 300 ml etiķa 9%
  • 200 g zaļumi (dilles, pētersīļi)
  • 2 ķiploka galviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bietes nomizo, sarīvē uz rupjās rīves skaidiņās, sīpolus sagriež ripiņās, papriku sagriež kubiņos. Ķiplokus un zaļumus sakapā.
  2. Katlā uzkarsē eļļu, vispirms liek cepties sīpolus, maisot sautē 3-4 minūtes, tad pievieno papriku, sīpolus un pārējās sastāvdaļas (izņemot etiķi) un sautē aptuveni 40-50 minūtes.
  3. Tad pievieno etiķi, caur spiedi izspiestus ķiplokus un iemaisa. Karstu masu liek tīrās burkās, aizvāko, sasedz un atdzesē.
  4. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas