S, 27.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Dzērieni
> Piparmētru kvass
Piparmētru kvass
Baiba Kurzemniece
2005. gada 11. septembris
Foto: Baiba Kurzemniece
Pagatavošana
1 min
1.
Nomazgātām piparmētru lapām uzlej verdošu ūdeni, pieber cukuru, citronskābi, nosedz ar drāniņu un atļauj 12 stundas ievilkties.
2.
Pēc tam izkāš, pieliek sadrupinātu raugu, ļauj siltā vietā uzrūgt (līdz virsū rodas putiņas).
3.
Sapilda pudelēs, uzglabā aukstā vietā ne ilgāk par 2-ām nedēļām.
4.
Garšas uzlabošanai var pievienot citrona vai apelsīna miziņu. Interesanti - pamēģini!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Lēti kebabi drīz var kļūt par vēsturi
(6)
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izveidot labi zināmu dārzeņu nosaukumus?
Recepšu izlases
Sāļie kārtainās mīklas našķi: launaga kārbiņai vai uzkodām ballītē
Recepšu izlases
Pēc labi padarīta darba godam nopelnīts pikniks: 10 labas receptes
Recepšu izlases
Citas par citām gardākas: 14 plāno pankūku receptes kārtīgam pankūku rītam
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Рига говорит об отказе от русского языка в школах
RUS TVNET
"Больше я там не выступал": Родион Гордин о конфликте с хозяйкой клуба
RUS TVNET
"Я выполняю свою работу": житель Эстонии записал разговор с мошенницей
RUS TVNET
"Ресурсов нет". Эксперты о том, продержится ли Украина до лета
Uz augšu