Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Piparmētru kvass

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g piparmētru
  • 500 g cukura
  • 5 l ūdens
  • 25 g rauga
  • Nepilna tējkarote citronskābes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātām piparmētru lapām uzlej verdošu ūdeni, pieber cukuru, citronskābi, nosedz ar drāniņu un atļauj 12 stundas ievilkties.
  2. Pēc tam izkāš, pieliek sadrupinātu raugu, ļauj siltā vietā uzrūgt (līdz virsū rodas putiņas).
  3. Sapilda pudelēs, uzglabā aukstā vietā ne ilgāk par 2-ām nedēļām.
  4. Garšas uzlabošanai var pievienot citrona vai apelsīna miziņu. Interesanti - pamēģini!
Receptes.lv Iesaka

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas