Piparmētru kvass

Sastāvdaļas

  • 50 g piparmētru
  • 500 g cukura
  • 5 l ūdens
  • 25 g rauga
  • Nepilna tējkarote citronskābes

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātām piparmētru lapām uzlej verdošu ūdeni, pieber cukuru, citronskābi, nosedz ar drāniņu un atļauj 12 stundas ievilkties.
  2. Pēc tam izkāš, pieliek sadrupinātu raugu, ļauj siltā vietā uzrūgt (līdz virsū rodas putiņas).
  3. Sapilda pudelēs, uzglabā aukstā vietā ne ilgāk par 2-ām nedēļām.
  4. Garšas uzlabošanai var pievienot citrona vai apelsīna miziņu. Interesanti - pamēģini!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi