Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti kabači

Marinēti kabači

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500-600 g kabača
  • 30 g zaļumu
  • 3 melnie pipari
  • 3 smaržīgie pipari vai gabaliņš čili pipara
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 500 ml ūdens
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. etiķa esence
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus sagriež ripās, kārto burkās kopā ar zaļumiem (labāk nesagrieztu) un garšvielām.
  2. Marinādei verdošam ūdenim pievieno sāli, cukuru, pašās beigās pievieno etiķa esenci. Ja vēlas asāku var papildināt ar vairāk garšvielām.
  3. Marinādi pārlej kabačiem. Pasterizē 8 min., aizvāko.
    Pāraugušiem kabacim labāk likt bez sēklām un mizas.

    Lai labi garšo!
    Marinādi pārlej kabačiem. Pasterizē 8 min., aizvāko.
Pāraug...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas