P, 25.11.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Makaroni laša mērcē
Makaroni laša mērcē
Māra Vilmane
2005. gada 11. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1.
Makaronus izvāra vieglā sālsūdenī, iemaisa tajos nedaudz sviesta un sakapātas dilles.
2.
Lasi sagriež mazos gabaliņos, apcep sviestā, pievieno sinepes, sāli un saldo krējumu, samaisa, pacep apmēram minūti.
3.
Makaronus pasniedz iemaisot tajos laša mērci.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Ātri pagatavojamās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Šefpavārs Aleksejevs atklāj, kā kotletes pagatavot īpaši garšīgas
(2)
Padomi
Šefpavārs atklāj, ko darīt ar aukstu ūdeni, lai kartupeļu pankūkas īpaši kraukšķīgas
Recepšu izlases
Klasiski kārumi, kas iepriecinās visas paaudzes: 14 saldumu receptes
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari "atšifrēt" dažādu svētku ēdienu nosaukumus?
(1)
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
Padomi
Labas mērces pagatavošanas ABC
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
В моем подъезде - российский домофон. Что делать, если он сломается?
RUS TVNET
Исследование: какой доход необходим, чтобы считаться средним классом в странах Балтии
RUS TVNET
Меркель: Из войны в Украине нет только военного выхода
RUS TVNET
В тени Трампа и с привкусом нефти. Почему климатический саммит в Баку не оправдал ожиданий
Uz augšu