Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardais dārzeņu - vistas sautējums

Gardais dārzeņu - vistas sautējums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1/2 vidēja puķkāposta
  • 5-6 kartupeļi
  • 2-3 burkāni
  • 2 selerijas kāti
  • 200 g konservētu zaļo zirnīšu
  • Ūdens
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pannā, sakarsētā eļļā apcep sagrieztu vistas fileju. Apkaisa to ar sāli un pipariem.
  2. Nelielā ūdens daudzumā liek vārīties nomizotus un sagrieztus kartupeļus un burkānus. Burkānus griež smalki, lai ātrāk izvārītos.
  3. Kad vista gatava, pievieno dārzeņiem.
  4. Kad viss kopā vārījies ~10 minūtes, pievieno šķēlītēs sagrieztu selerijas kātu un puķkāposta "rozetītes". Papildina ar sāli.
    * Kartupeļi vārīšanās laikā var sākt izjukt - tas radīs biezāku, tumīgāku sautējuma konsistenci.
  5. Kad visi dārzeņi gatavi, karstajā sautējumā iemaisa zaļos zirnīšus. Ņem nost no uguns, ļauj 5 minūtes garšām savilkties.

    Labu apetīti!
    Kad visi dārzeņi gatavi, karstajā sautējumā iemaisa zaļos zi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas