Sākums > Receptes > Konservējumi

Ērkšķogas ar banāniem želejā

2005. gada 16. augusts
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. želatīnam pievieno cukuru un tīras piparmētru lapiņas.tam pievieno notīrītas ērkšķogas,kas samīcītas ar stampiņu.trauku aizvāko un novieto ledusskapī uz 8st.banānus sagriež plānās ripiņās,liek klāt sagatavotajai masai,samaisa,atkal uz1st.novieto ledusskapī.maisījumu liek katlliņā uz uguns,maisot karsē līdz vārīšanās temperatūrai,tad samazina liesmu un turpina karsēt 5min.karstus lej burkās tīrās ,dezinficētās-tūlīt aizvāko.burciņu apgāž otrādi un tā patur aptuveni stundas ceturksni.
Uz augšu