Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gaileņu zupa

Gaileņu zupa

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
PADOMS! Zupu var gatavot arī no citām meža sēnēm vai šampinjoniem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu gaileņu
  • 1 puravs
  • 1 kartupelis
  • 2 ēd. k. vermuta
  • 2 ēd. k. sviesta vai margarīna
  • 1 l dārzeņu buljona (no kubiņiem)
  • 1/2 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Svaigas gailenes rūpīgi notīra ar birstīti. Notīra, noskalo un sasmalcina puravu.
  2. Taukvielas izkausē, klāt liek sēnes un puravu. Sautē taukvielās, līdz šķidrums iztvaikojis un puravs kļuvis caurspīdīgs. Uzsijā miltus. Samaisa. Pielej buljonu. Uz lēnas uguns vāra apmēram 10 minūtes. Pievieno krējumu, sāli un vermutu.
  3. Pievieno katlā pie kartupeļiem, pielej buljonu, uz lēnas uguns vāra apmēram 10 minūtes .
  4. Pievieno sāli, vermutu, visu vēl brīdi vāra.
    Pasniedz ar krējumu, svaigu maizi un zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Pievieno sāli, vermutu, visu vēl brīdi vāra.
Pasniedz ar kr...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Neparastās vistas filejas kotletes

Neparastās vistas filejas kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. oktobris 10:26 23.10 10:26
Kāpēc biezpiena plācenīši uz pannas izjūk, ir cieti vai zaudē formu?
10 izplatītākās kļūdas

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas