Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lētais kēkss

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rūgušpiena ( kefīra)
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze cukura
  • Soda+ etiķis
  • Rabarberi (vai āboli, magones, kompota augļi)
  • 1 glāze krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ielej bļodā rūgušpienu, tam pievieno 2 glāzes miltu, kuri samaisīti ar sodu, pieber cukuru un visu samaisa. Tortes formu izsmērē ar eļļu. Formā ielej sagatavoto mīklu. Mīklai pa virsu saliek sagrieztus ābolus (vai uzber magones). Liek cepties. Kad kēkss gatavs, tam pa virsu sagrieztajiem āboliem uzlej krējumu, kurš samaisīts ar cukuru (3 ēd. karotes krējuma + 3 ēd. karotes cukura). Vēl uz 3-5 minūtēm ievieto cepeškrāsnī. Atdzesē, griež un ēd.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas