Kabaču ikri

3 1
Kabaču ikri
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās
Laba piedeva brokastīm uz sviestmaizes vai kā salāti pie pamatēdiena.

Sastāvdaļas

  • 2 kg kabaču
  • 1.5 kg burkānu
  • 1.5 kg sīpolu
  • 0.5 glāze/s eļļas
  • 0.5 l tomātu mērces
  • 2 ēd. k. sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus samaļ gaļas mašīnā.
  2. Liek vārīt uz nelielas uguns aptuveni 1 stundu.
  3. Karstus liek burkās un tūlīt aizvāko.

    Labu apetīti!
    Karstus liek burkās un tūlīt aizvāko. 

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

TatjanaF 2017. gada 19. augusts 18:23
Taisīju pēc šīs receptes. Viss sanāca rūgts, laikam dēļ sīpoliem.
Aleksandrs Jakubaitis 2017. gada 20. jūlijs 15:30
Es,gatavoju divas dienas:kabaci un burkanus stipri sacepju{stremeles},otra diena izlaizhu caur g-mashinu,pievienoju papriku{mizotu},sipolus nemu gatavus-ceptus veikala{sausus}.Tomat-pastu vai majonezi un t.t.
Ilona 2016. gada 15. septembris 14:18
Bij labi un gardi,tikai es pieliku tomaatu pastu,jo bij pa rokai.Paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi