Kabaču ikri

Kabaču ikri
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās
Laba piedeva brokastīm uz sviestmaizes vai kā salāti pie pamatēdiena.

Sastāvdaļas

  • 2 kg kabaču
  • 1.5 kg burkānu
  • 1.5 kg sīpolu
  • 0.5 glāze/s eļļas
  • 0.5 l tomātu mērces
  • 2 ēd. k. sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus samaļ gaļas mašīnā.
  2. Liek vārīt uz nelielas uguns aptuveni 1 stundu.
  3. Karstus liek burkās un tūlīt aizvāko.

    Labu apetīti!
    Karstus liek burkās un tūlīt aizvāko. 

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

TatjanaF 2017. gada 19. augusts 18:23
Taisīju pēc šīs receptes. Viss sanāca rūgts, laikam dēļ sīpoliem.
Aleksandrs Jakubaitis 2017. gada 20. jūlijs 15:30
Es,gatavoju divas dienas:kabaci un burkanus stipri sacepju{stremeles},otra diena izlaizhu caur g-mashinu,pievienoju papriku{mizotu},sipolus nemu gatavus-ceptus veikala{sausus}.Tomat-pastu vai majonezi un t.t.
Ilona 2016. gada 15. septembris 14:18
Bij labi un gardi,tikai es pieliku tomaatu pastu,jo bij pa rokai.Paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi