Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
17
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Madara Rutka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nekad negatavojiet pēc šīs receptes-izčakarēti produkti, laiks un sabojāts garastāvoklis. Nu, kā var garšot 1,5kg vārītu sīpolu? Fuj. Bezgaršīga pļura ar šo recepti. Viss jāapcep pirms maļ, plus garšvielas vairāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
TatjanaF
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisīju pēc šīs receptes. Viss sanāca rūgts, laikam dēļ sīpoliem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man ari sanāca nenormāli rūgts!!nez vai vispēr ēdams būs...
Vērtējums
A
Aleksandrs Jakubaitis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es,gatavoju divas dienas:kabaci un burkanus stipri sacepju{stremeles},otra diena izlaizhu caur g-mashinu,pievienoju papriku{mizotu},sipolus nemu gatavus-ceptus veikala{sausus}.Tomat-pastu vai majonezi un t.t.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bij labi un gardi,tikai es pieliku tomaatu pastu,jo bij pa rokai.Paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pareiza un garda es ar ta taisu.a Agitai nav taisniba par samaltajiem sipoliem un neviens tevi nemana
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vilis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Neuzticos internetā publicētajām receptēm,bet šī bija laba. Es asumam vēl piemalu pāris nelielas paprikas un divus čili piparus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
JEVSTRATJS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
IZMEGINASU.PECAK BUS KOMENTARS.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zaiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man būtu daži padomiņi, kas palīdzētu piedot ikriem to īpašo garšiņu.
1) Dārzeņus pirms vārīšanas un malšanas apcep;
2) Maisījumam papildus pievieno pāris tomātus un pāris dārzeņu buljona kubiciņus;

Tā kā man nebija gaļas mašīna, izmantoju blenderi. Ticu, ka neesmu vienīgā, kurai nav gaļas mašīnas. Jāuzmanās tikai, lai nesablenderē pilnīgā putrā- tikai pāris reizītes jāiebāž blenderis maisījumā un gatavs. Tas pats kas ar gaļas mašīnu tikai maksimāli ātri. Un blenderēju maisījumu arī tikai pašās beigās pēc visām vārīšanām. Vārīju apm 20min nevis stundu.

Tagad zinšu kabaču ikru pamata sastāvdaļas. Katram kārtīgam latvietim tas būtu jāzin un vismaz reizi mūžā jāuzšmorē kabaču ikri.
Paldies autorītei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
agita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nevajag mānīt cilvēkus. nevajag samalt sīpolus, jo tie dod rūgtenu garšu. ja neprot gatavot, tad nav ko ieteikt citiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
monika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Var pielikt tomātus un papriku.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inguna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
MAn galigi nesanaaca liidzigi veikala kabacu ikriem. Man skiet, par daudz sipolu, un garsvielu nekaadu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
C
Cocain
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mmm loti njamigi bija!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristīne podziņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es sataisīju!!!! tīri labi sanāca.;līdzīgi kā veikalā!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zintis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
labs variants lai rudeni iebāztu burciņā
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bāzt vajag citur un citu ko, burciņās saliek.
Vērtējums
L
Lauris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
iesaku pameginat ari parejiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristīne podziņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
!!!liels prieks,ka var tik virnkārši uzstaisīt.šodien noteikti pameiģināšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mūsu ģimenes garšas kārpiņas laimīgas :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes