Komentāri
17
Jaunākie
Vecākie
Nekad negatavojiet pēc šīs receptes-izčakarēti produkti, laiks un sabojāts garastāvoklis. Nu, kā var garšot 1,5kg vārītu sīpolu? Fuj. Bezgaršīga pļura ar šo recepti. Viss jāapcep pirms maļ, plus garšvielas vairāk.
Vērtējums
Atbildēt
Taisīju pēc šīs receptes. Viss sanāca rūgts, laikam dēļ sīpoliem.
Vērtējums
Atbildēt
man ari sanāca nenormāli rūgts!!nez vai vispēr ēdams būs...
Vērtējums
Es,gatavoju divas dienas:kabaci un burkanus stipri sacepju{stremeles},otra diena izlaizhu caur g-mashinu,pievienoju papriku{mizotu},sipolus nemu gatavus-ceptus veikala{sausus}.Tomat-pastu vai majonezi un t.t.
Vērtējums
Atbildēt
Bij labi un gardi,tikai es pieliku tomaatu pastu,jo bij pa rokai.Paldies.
Vērtējums
Atbildēt
pareiza un garda es ar ta taisu.a Agitai nav taisniba par samaltajiem sipoliem un neviens tevi nemana
Vērtējums
Atbildēt
Neuzticos internetā publicētajām receptēm,bet šī bija laba. Es asumam vēl piemalu pāris nelielas paprikas un divus čili piparus.
Vērtējums
Atbildēt
IZMEGINASU.PECAK BUS KOMENTARS.
Vērtējums
Atbildēt
Man būtu daži padomiņi, kas palīdzētu piedot ikriem to īpašo garšiņu.
1) Dārzeņus pirms vārīšanas un malšanas apcep;
2) Maisījumam papildus pievieno pāris tomātus un pāris dārzeņu buljona kubiciņus;
Tā kā man nebija gaļas mašīna, izmantoju blenderi. Ticu, ka neesmu vienīgā, kurai nav gaļas mašīnas. Jāuzmanās tikai, lai nesablenderē pilnīgā putrā- tikai pāris reizītes jāiebāž blenderis maisījumā un gatavs. Tas pats kas ar gaļas mašīnu tikai maksimāli ātri. Un blenderēju maisījumu arī tikai pašās beigās pēc visām vārīšanām. Vārīju apm 20min nevis stundu.
Tagad zinšu kabaču ikru pamata sastāvdaļas. Katram kārtīgam latvietim tas būtu jāzin un vismaz reizi mūžā jāuzšmorē kabaču ikri.
Paldies autorītei.
1) Dārzeņus pirms vārīšanas un malšanas apcep;
2) Maisījumam papildus pievieno pāris tomātus un pāris dārzeņu buljona kubiciņus;
Tā kā man nebija gaļas mašīna, izmantoju blenderi. Ticu, ka neesmu vienīgā, kurai nav gaļas mašīnas. Jāuzmanās tikai, lai nesablenderē pilnīgā putrā- tikai pāris reizītes jāiebāž blenderis maisījumā un gatavs. Tas pats kas ar gaļas mašīnu tikai maksimāli ātri. Un blenderēju maisījumu arī tikai pašās beigās pēc visām vārīšanām. Vārīju apm 20min nevis stundu.
Tagad zinšu kabaču ikru pamata sastāvdaļas. Katram kārtīgam latvietim tas būtu jāzin un vismaz reizi mūžā jāuzšmorē kabaču ikri.
Paldies autorītei.
Vērtējums
Atbildēt
nevajag mānīt cilvēkus. nevajag samalt sīpolus, jo tie dod rūgtenu garšu. ja neprot gatavot, tad nav ko ieteikt citiem.
Vērtējums
Atbildēt
Var pielikt tomātus un papriku.
Vērtējums
Atbildēt
MAn galigi nesanaaca liidzigi veikala kabacu ikriem. Man skiet, par daudz sipolu, un garsvielu nekaadu
Vērtējums
Atbildēt
Mmm loti njamigi bija!
Vērtējums
Atbildēt
es sataisīju!!!! tīri labi sanāca.;līdzīgi kā veikalā!!!!!
Vērtējums
Atbildēt
labs variants lai rudeni iebāztu burciņā
Vērtējums
Atbildēt
Bāzt vajag citur un citu ko, burciņās saliek.
Vērtējums
iesaku pameginat ari parejiem.
Vērtējums
Atbildēt
!!!liels prieks,ka var tik virnkārši uzstaisīt.šodien noteikti pameiģināšu.
Vērtējums
Atbildēt
Mūsu ģimenes garšas kārpiņas laimīgas :)
Vērtējums
Atbildēt