Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aukstā zupa ar redīsiem un citronu sulu

Aukstā zupa ar redīsiem un citronu sulu

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g biešu
  • 300 g svaigu gurķu
  • 200 g redīsu
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 citrona sula
  • Krējums
  • Cukurs
  • Sāls
  • Lociņš
  • Dilles
  • Pētersīļu lapiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bietes novāra ūdenī bez garšvielām un sāls. Ūdeni, kurā tika vārītas bietes izmanto zupai.
  2. Bietes sarīvē uz rupjas rīves. Gurķus sagriež. Olas var sarīvēt vai sagriezt.
  3. Lociņus, dilles, pētersīļu lapiņas smalki sagriež, pārkaisa ar sāli un cukuru un saspaida ar stampiņu līdz izdalās sula.
  4. Citronu vislabāk izmantot ar visu mīkstumu, sasmalcinot un izņemot tam sēklas. Ja nav pie rokas citrons, var izmantot citronskābi vai galda etiķi pēc garšas.
  5. Visu ievieto atdzesētā ūdenī, kurā vārtītas bietes un beigās pievieno krējumu, samaisa.

    Labu apetīti!
    Visu ievieto atdzesētā ūdenī, kurā vārtītas bietes un beigās...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas