Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Sīpolu gredzeni

Sīpolu gredzeni

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 lieli sīpoli
  • 80 g miltu
  • 1 /2 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ola
  • 175 g piena
  • Sāls
  • Eļļa vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo sīpolus, sagriež centimetru biezās ripās. Atdala gredzenus un iemērc aukstā ūdenī uz 30 min.
  2. Bļodā saujauc miltus un cepamo pulveri, sakuļ pienu ar olu, pievieno to miltiem, labi sakuļ.
  3. Sīpolu gredzeniem nolej ūdeni, izber uz dvieļa un apžāvē. Ņem gredzenu, apviļā miltos, iemērc miltu un piena maisījumā, vāra eļļā līdz zeltaini brūni no abām pusēm. Gataviem sīpolu gredzeniem pārkaisa sāli. Ēd siltus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas