Vienkāršā burkānkūka

Vienkāršā burkānkūka
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 125 g margarīna
  • 2 glāze/s rīvētu burkānu
  • 2 glāze/s cukura
  • 2 glāze/s miltu
  • 3 olas
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 tējk. sodas
  • 2 ēd. k. sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. Margarīnu un sviestu izkausē, padzesē un pievieno pārējās sastāvdaļas. Vēlams olas saputot.
  2. Masu lej sakarsētā, ar margarīnu izsmērētā pannā.
  3. Cep 180 grādos apmēram 15-20 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos apmēram 15-20 minūtes.

Lai labi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Laura 2010. gada 31. oktobris 15:41
Sodas vietā nejauši pieliku cepampulveri. Nezinu kāda atšķirība, bet sanāca tiešām garda kūciņa! Pārlēju vēl ar mascarpones siera glazūru, bet dabūju to kasīt nost, jo glazūra esot garšu bojājusi! Paldies par recepti!
Ilze Poikāne 2010. gada 1. jūlijs 10:08
ļoti gards pirags. SUPER!!! Iesaku visiem!
Diwo 2010. gada 12. februāris 12:49
Ļoti, ļoti garšīga! Es gan arī lieku mazāk cukura un eļļas. Bet ļoti laba!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi