Rauga pankūkas

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 250 g piena
  • 3 olas
  • 100 g saldā krējuma
  • 20 g rauga
  • 1 ēd. k. cukura
  • Naža gals sāls
  • 50 g sviesta cepšanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Raugu atšķaida remdenā pienā.
    Raugu atšķaida remdenā pienā.
  2. Miltus iesijā bļodā, pievieno pienu ar raugu un olu dzeltenumus, pieliek sāli, cukuru, visu labi sakuļ un raudzē 30 min.
    Miltus iesijā bļodā, pievieno pienu ar raugu un olu dzeltenu...
  3. Pēc tam pievieno saldo krējumu un saputotus olu baltumus.
    Pēc tam pievieno saldo krējumu un saputotus olu baltumus.
  4. Pannā izkausē sviesta gabaliņu, ielej kausu mīklas un cep no abām pusēm pankūkas.
    Pannā izkausē sviesta gabaliņu, ielej kausu mīklas un cep no...
  5. Pasniedz ar sviestu, krējumu, ievārījumu.
    Pasniedz ar sviestu, krējumu, ievārījumu.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

laura priga 2016. gada 10. februāris 18:36
Bija garšīgi.
Artis 2015. gada 12. janvāris 17:30
Izmēģināju recepti... patiesi laba. Pankūkas pacēlās gandrīz vai 1,5 cm :)
Gatavoju ar nelielām modifikācijām, kā:
4 olas
6 ēdamkarotes cukurs
nedaudz vairāk miltu
olu baltumus sakūlu stāvošā masā kā bezē taisot.
diddy 2013. gada 15. oktobris 12:41
Es vel rozines pieleiku klat vispar garsigas sanak!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi