Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Aukstaa biezpiena torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 cilveekiem
  • 5 kg svaiga biezpiena
  • 500 ml 35% saldaa kreejuma
  • ½ pacinja vaniljas cukura
  • 5 eedamkarotes cukura
  • 1 pacinja zhelatiina
  • Apm. 500 g cukurinjkonfektes jeb marmelaades (Gundegas)
  • Apm. 500 g (2 pacinjas) cepumi Selgas
  • 2 glaazes svaiga piena
  • Dekoreeshanai - auglji, sulas paka un zhelatiins
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. palielaa traukaa sagriezh siiki cukurinjkonfektes, pievieno biezpienu, kaartiigi samaisa, lai nav lielu biezpiena pikuchu, un pievieno saputotu saldo kreejumu (saldais kreejums+cukurs+vaniljas cukurs) un pashaas beigaas iemaisa ieprieksh uzsildiitu un jau uzbriedushu zhelatiinu.
  2. pa vidu shim pasaakumam sagatavo tortes formu (veelamaaka ir taisnstuura veida), kuraa ievieto cepumus gan apakshaa, gan gar saaniem (ja var). izklaatos cepumus samitrina ar pienu.
  3. gatavo biezpiena masu klaaj iekshaa uz cepumiem tortes formaa un liek iekshaa ledusskapii uz paaris stundaam.
  4. kad torte ir gana cieta, to var izgreznot ar augljiem un paarliet veel kaadu sulu ar zhelatiinu.
  5. vislabaak ir eest naakamajaa dienaa (bet torte ir jaatur ledusskapii!!!)
  6. labu apetiiti:)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas