Aukstaa biezpiena torte

Sastāvdaļas

  • 5 cilveekiem
  • 5 kg svaiga biezpiena
  • 500 ml 35% saldaa kreejuma
  • ½ pacinja vaniljas cukura
  • 5 eedamkarotes cukura
  • 1 pacinja zhelatiina
  • Apm. 500 g cukurinjkonfektes jeb marmelaades (Gundegas)
  • Apm. 500 g (2 pacinjas) cepumi Selgas
  • 2 glaazes svaiga piena
  • Dekoreeshanai - auglji, sulas paka un zhelatiins

Pagatavošana

1 min.
  1. palielaa traukaa sagriezh siiki cukurinjkonfektes, pievieno biezpienu, kaartiigi samaisa, lai nav lielu biezpiena pikuchu, un pievieno saputotu saldo kreejumu (saldais kreejums+cukurs+vaniljas cukurs) un pashaas beigaas iemaisa ieprieksh uzsildiitu un jau uzbriedushu zhelatiinu.
  2. pa vidu shim pasaakumam sagatavo tortes formu (veelamaaka ir taisnstuura veida), kuraa ievieto cepumus gan apakshaa, gan gar saaniem (ja var). izklaatos cepumus samitrina ar pienu.
  3. gatavo biezpiena masu klaaj iekshaa uz cepumiem tortes formaa un liek iekshaa ledusskapii uz paaris stundaam.
  4. kad torte ir gana cieta, to var izgreznot ar augljiem un paarliet veel kaadu sulu ar zhelatiinu.
  5. vislabaak ir eest naakamajaa dienaa (bet torte ir jaatur ledusskapii!!!)
  6. labu apetiiti:)

Komentāri

Sasha Belij 2009. gada 30. jūlijs 21:46
baigi garsigaa!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi