Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Baklažānu veltnīši

Baklažānu veltnīši

FOTO: Depositphotos.com

Ļoti laba aukstā uzkoda gan pie alus, gan aukstajam galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliels baklažāns
  • Biezpiens
  • Siers
  • Sāls
  • Ķiploks
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Baklažānu sagriež gareniski samērā plānās šķēlēs, apcep no abām pusēm brūnus.
  2. Pildījumam biezpienu 2 reizes izmaļ caur gaļas mašīnu, pievieno sarīvētu sietu, zaļumus, nedaudz ķiploka un sāls.
  3. Masu ietin baklažānu šķēlēs un ar koka irbulīti sasprauž, lai neritinās vaļā. Kārto šķīvī, grezno ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas