-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Baklažānu veltnīši
Ļoti laba aukstā uzkoda gan pie alus, gan aukstajam galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 neliels baklažāns
-
Biezpiens
-
Siers
-
Sāls
-
Ķiploks
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Baklažānu sagriež gareniski samērā plānās šķēlēs, apcep no abām pusēm brūnus.
-
Pildījumam biezpienu 2 reizes izmaļ caur gaļas mašīnu, pievieno sarīvētu sietu, zaļumus, nedaudz ķiploka un sāls.
-
Masu ietin baklažānu šķēlēs un ar koka irbulīti sasprauž, lai neritinās vaļā. Kārto šķīvī, grezno ar zaļumiem.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs