Baklažānu veltnīši

Baklažānu veltnīši
Foto: Depositphotos.com
Ļoti laba aukstā uzkoda gan pie alus, gan aukstajam galdam.

Sastāvdaļas

  • 1 neliels baklažāns
  • Biezpiens
  • Siers
  • Sāls
  • Ķiploki
  • Zaļumi

Pagatavošana

20 min.
  1. Baklažānu sagriež gareniski samērā plānās šķēlēs, apcep no abām pusēm brūnus.
  2. Pildījumam biezpienu 2 reizes izmaļ caur gaļas mašīnu, pievieno sarīvētu sietu, zaļumus, nedaudz ķiploka un sāls.
  3. Masu ietin baklažānu šķēlēs un ar koka irbulīti sasprauž, lai neritinās vaļā. Kārto šķīvī, grezno ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas