Pildīti pipari

Pildīti pipari
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 4 saldās paprikas
  • 400 g maltā gaļa
  • 125 g rīsi
  • 15 g pētersīļu
  • 2 želejveida buljona kubiņi
  • Sāls, pipari
  • Tomātu mērce
  • Ūdens

Pagatavošana

80 min.
  1. Paprikas pargeiež uz pusēm, izgriež kātiņus, iztīra sēklas.
  2. Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, pievieno garšvielas pēc garšas un sasmalcinātus pētersīļus.
  3. Visu pilda sagatavotajos piparos, liek katliņā ar buljonu sautēties, līdz pipari kļuvuši mīksti.
  4. Vēlāk pārlej ar tomātu mērci un sautē, līdz gatavs. Pasniedz ar krējumu un, ja vēlas, papildina ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Vēlāk pārlej ar tomātu mērci un sautē, līdz gatavs. Pasniedz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi