Svaigu sēņu plovs

Sastāvdaļas

  • Svaigas sēnes (tādas, kuras nav jāvāra)
  • Rīsi
  • Buljons
  • Saldais krējums

Pagatavošana

60 min.
  1. Ņem pannu (vislabāk Vok), ielej apmēram puslitru buljona (var no kubiņiem gatavotu) un ieber nevārītus rīsus.
  2. Kad rīsi ir nedaudz uzbrieduši, pievieno sagrieztas sēnes un, ik pa brītiņam maisot, turpina sautēt, kamēr rīsi pilnīgi izvārījušies.
  3. Tad noliek pastāvēt uz kādām pāris stundām, pēc tam vēlreiz uzkarsē, pievienojot nedaudz saldo krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi