Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Klasiskie rolmopši iz seniem laikiem

Klasiskie rolmopši iz seniem laikiem

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopa fileja vai cits mīksts gabals
  • Saziedējusi rupjmaize (tikai ne ķieģelītis)
  • Žāvēta (īstos dūmos) cūkgaļas krūtiņa-cauraugusi
  • Žāvētas plūmes
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs un izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Rupjmaizi un žāvēto krūtiņu sagriež biezos stienīšos, plūmēm izņem kauliņus (ja tādi ir) un pārgriež uz pusēm.
  3. Gaļu apkaisa ar sāli un pipariem, uz katra gabaliņa liek rupjmaizes un gaļas stienīti, plūmes pusīti, satin rullītī, sasprauž ar irbulīti un apcep uz pannas brūnus (ja negrib spraust irbulīšus, tad sākumā cep ar "šuves" vietu uz leju.
  4. Mopsīšus pārliek katliņā sautēties līdz tie mīksti, pievieno garšvielas, bet ne specifiskas - citādi zudīs īpatnējā garša.
  5. Šis ēdiens pazūd no viesību galda pats pirmais, tādēļ to nākas gatavot itin bieži.
    Šis ēdiens pazūd no viesību galda pats pirmais, tādēļ to nāk...

    FOTO: Māra Valdmane

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas