Cīsiņi ar alus mērci

Sastāvdaļas

  • Cīsiņi atkarībā no ēdāju skaita
  • Eļļa apcepšanai
  • 0.3 l gaišā alus
  • 1 liels sīpols
  • 3 lauru lapas
  • 3 graudiņi smaržīgo piparu un tikpat melno pipargraudu
  • Sāls un pēc vajadzības
  • Kartupeļu milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Cīsiņus sagriežam daļās, galus iegriežam krusteniski un eļļā no visām pusēm strauji apcepam, izņemam un turam siltumā. Cepšanas sulai pielejam alu, pieliekam sagrieztus sīpolus, visas garšvielas. Pieliekam pēc garšas sāli, pielejam alū iemaisītus kartupeļu miltus, labi samaisām un liekam uzvārīties. Beigās mērci uzkāšam saceptajiem cīsiņiem. Noliekam zem vāka siltumā nostāvēties un pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem vai rupjmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi