Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cīsiņi ar alus mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cīsiņi atkarībā no ēdāju skaita
  • Eļļa apcepšanai
  • 0.3 l gaišā alus
  • 1 liels sīpols
  • 3 lauru lapas
  • 3 graudiņi smaržīgo piparu un tikpat melno pipargraudu
  • Sāls un pēc vajadzības
  • Kartupeļu milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cīsiņus sagriežam daļās, galus iegriežam krusteniski un eļļā no visām pusēm strauji apcepam, izņemam un turam siltumā. Cepšanas sulai pielejam alu, pieliekam sagrieztus sīpolus, visas garšvielas. Pieliekam pēc garšas sāli, pielejam alū iemaisītus kartupeļu miltus, labi samaisām un liekam uzvārīties. Beigās mērci uzkāšam saceptajiem cīsiņiem. Noliekam zem vāka siltumā nostāvēties un pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem vai rupjmaizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas