Ķirbju krēmzupa ar mandelēm

Ķirbju krēmzupa ar mandelēm
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g ķirbju
  • 10 g mandeļu
  • 10 g paprikas
  • 20 g sviesta
  • 70 g saldā krējuma
  • 1 g ķiploka
  • 10 g sīpolu
  • 5 g pētersīļu
  • Ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķirbi sagriež kubiņos, liek katlā un vāra, līdz kubiņi mīksti.
  2. Sagriež sīpolus un apcep uz pannas. Apceptos sīpolus un ķirbjus liek blenderī un sakuļ vienmērīgā masā.
  3. Lej masu katliņā un pievieno sāli, sakapātu ķiploka daiviņu un saldo krējumu. Visu vāra uz lēnas uguns aptuveni 10-15 minūtes.
  4. Sasmalcina pētersīļus.
  5. Kad zupa gatava, to pasniedz pārberot ar mandeļu skaidiņām un pētersīļiem.

    Labu apetīti!
    Kad zupa gatava, to pasniedz pārberot ar mandeļu skaidiņām u...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas