Orzo

Sastāvdaļas

  • Mazie makaroniņi (tādi kā gruķu sēkliņas)
  • Ķiploks (daiviņu skaits atkarīgs no katra gaumes)
  • Dilles
  • Nedaudz margarīns

Pagatavošana

20 min.
  1. makaronus novāra uz lēnas uguns; noskalo zem auksta ūdens, ber atpakaļ katliņā un uz nelielas liesmas silda, pievienojot margarīnu (aptuveni ½ ēdamkarote uz 500g makaronu), piespiežot ķiploku un pievieno sīki sakapātas dilles.
  2. var ēst vienus pašus, kā arī kā piedevu pie gaļas un zivju ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi