Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mazie makaroniņi (tādi kā gruķu sēkliņas)
  • Ķiploks (daiviņu skaits atkarīgs no katra gaumes)
  • Dilles
  • Nedaudz margarīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. makaronus novāra uz lēnas uguns; noskalo zem auksta ūdens, ber atpakaļ katliņā un uz nelielas liesmas silda, pievienojot margarīnu (aptuveni ½ ēdamkarote uz 500g makaronu), piespiežot ķiploku un pievieno sīki sakapātas dilles.
  2. var ēst vienus pašus, kā arī kā piedevu pie gaļas un zivju ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas