Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautētas liellopa aknas sēņu, sīpolu un krējuma mērcē

2005. gada 10. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Gardas liellopa aknas, sēņu, krējuma un sīpolu mērcē sātīgām vakariņām. Izcili garšo, pasniegtas ar rīsiem, griķiem, makaroniem vai vārītiem kartupeļiem. Piedevās - marinēti gurķīši.
Pagatavošana
40 min
1. Aknas sagriež strēmelēs un liek uz sakarsētas pannas cepties. Apcep brūnas un liek katlā sautēties, pārlejot ar nelielu daudzumu buljona.
2. Tad apcep eļļā sīpolus ar šampinjoniem un pievieno aknām.
3. Kad aknas jau gatavas, pievieno saldo krējumu, sāli un piparus. Pasautē apmēram 3 min. un gatavs!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu