Sirsniņu mērce saldajā krējumā

Sirsniņu mērce saldajā krējumā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 800 vistas sirsniņu
  • 400 ml saldā krējuma
  • 2 vidēji burkāni
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s malta muskatrieksta
  • 15-20 g svaigu diļļu
  • Nedaudz augu eļļas

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīra burkānus un sīpolus. Burkānu sarīvē, sīpolu sagriež, liek eļļā zem vāka cepties.
  2. Pa to laiku sirsniņas pārgriež uz pusēm, izņem asins receklīšus. Tad pievieno pannas saturam.
  3. Visu kopā cep, līdz sirsniņas gatavas.
  4. Piespiež ķiploku, pievieno garšvielas, vēl 1 minūti cep, tad pārlej ar saldo krējumu.
  5. Visu kopā karsē, līdz krējums uzvārījies.
    Pārber ar svaigām, sasmalcinātam dillēm.

    Labu apetīti!
    Visu kopā karsē, līdz krējums uzvārījies.
Pārber ar svaigām...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi