Piena mērce

Piena mērce
Foto: Depositphotos
Mērce, ar kuru var variēt - lai tumīgāka pievieno vairāk miltus, ja gribās šķidrāku - pienu.

Sastāvdaļas

  • 0.5 l piena
  • 1 /2 ēd. k. miltu
  • Cepamā eļļa
  • Garšvielas
  • Buljona kubiņš
  • Pipari
  • Sāls vai citas garšvielas

Pagatavošana

7 min.
  1. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno miltus, kārtīgi samaisa, pielej pienu un vēlreiz kārtīgi izmaisa. 2) Pieliek garšvielas, pagaršo, ja nepieciešams - papildina.
  2. Kad mērce uzvārījusies, tā ir gatava.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

oliņa 2014. gada 6. oktobris 18:07
paldies sanāca ļoti labi vīriņš slavēja
agnija 2014. gada 4. jūlijs 10:54
loti loti garsigi
Dzegara 2013. gada 10. decembris 14:39
Man sanāca ar laba, tikai par tiem miltiem piekrītu, ka uz 0,5 l pusēdamkarote par maz. Pievienoju maltu muskatriekstu, garša debešķīga.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi