Maltās gaļas mērce pienā

Maltās gaļas mērce pienā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 0.5 l svaiga piena
  • 2 ēd. k. miltu
  • Pipari
  • Cepamā eļļa
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Pannā ielej eļļu, ieliek gaļu un pieber nedaudz maltu melno piparu, uzliek vāku un lēnām cep.
  2. Kad gaļa ir gatava, tai pievieno miltus, kārtīgi samaisa.
  3. Pēc tam pielej pienu, atkal visu kārtīgi samaisa. Pievieno sāli pēc garšas.
  4. Kad mērce ir uzvārījusies, tā ir gatava. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles, bet mums garšo ar griķiem.

    Lai labi garšo!
    Kad mērce ir uzvārījusies, tā ir gatava. Pasniedz ar piedevā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi