Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas mērce pienā

Maltās gaļas mērce pienā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 0.5 l svaiga piena
  • 2 ēd. k. miltu
  • Pipari
  • Cepamā eļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Pannā ielej eļļu, ieliek gaļu un pieber nedaudz maltu melno piparu, uzliek vāku un lēnām cep.
  2. Kad gaļa ir gatava, tai pievieno miltus, kārtīgi samaisa.
  3. Pēc tam pielej pienu, atkal visu kārtīgi samaisa. Pievieno sāli pēc garšas.
  4. Kad mērce ir uzvārījusies, tā ir gatava. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles, bet mums garšo ar griķiem.

    Lai labi garšo!
    Kad mērce ir uzvārījusies, tā ir gatava. Pasniedz ar piedevā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas