Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas šašliks poļu pana gaumē

Cūkgaļas šašliks poļu pana gaumē

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg cūkgaļas lāpstiņas
  • 700 ml sausa sarkanvīna
  • 2 citroni
  • 100 g diļļu
  • 500 g sīpolu
  • 10 daiviņa/s ķiploka
  • Garšviela šašlikam
  • Gaļas kopējā garšviela
  • 2 ēd. k. sinepju
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

999 min.
  1. Sagriež gaļu gabalos (vidēja izmēra), ieliek traukā. Pieliek ķiplokus un sīpolus (samaltus putrā), pieliek citronu sulu, dilles, sasmalcinātas, un visas garšvielas, kuru nekad nav par daudz. Arī sinepes. To visu samīca ar rokām, kamēr visi gabali ir apviļāti.
  2. Tad liek uz 12 stundām vēsā vietā. Kad pagājušas 12 stundas, pielej vīnu un atstāj uz 12 stundām, var ilgāk.
  3. Cep kā parastu šašliku.

    Lai labi garšo!
    Cep kā parastu šašliku.

Lai labi garšo!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas