Sākums > Receptes > Salāti

Šampinjonu un siera salāti

2005. gada 7. jūlijs
Foto: Olita Puriņa
Pagatavošana
15 min
1. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, brinzu stienīšos ,apmēram tādā pašā biezumā un garumā kā šampinjonus (atkarīgi no šampinjonu lieluma).
2. Ķīnas kāpostu sagriež 2mm buezumā, sīki nesmalcinot lai redz visu gan kātiņa gan lapiņas struktūru.
3. Pieliek paciņu baraviku majonēzes, un visu rūpigi apmaisa( vislabāk ar rokām uzmanīgi lai nesašķāidītu šampinjonu šķēlītes).
4. Pieber nedaudz sāli -pēc garšas, jo arī brinza un majonēze satur sāli.
5. Pasniedz stikla traukā lai redz sastāvdaļas.
Uz augšu