Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ērkšķogu ievārījums

Ērkšķogu ievārījums

FOTO: Depositphotos

Ogu laiks ir jāizmanto!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l sīrupa:
  • 600 g cukura
  • O,6 l ūdens uz 1 kg ogu ņem 1l šāda sīrupa
  • 1.5 uz 1 kg ogu vajag 1,5 kg cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

240 min.
  1. Nomazgātas, notīrītas ogas plaucē 3-4 min verdošā ūdenī.
  2. Plaucētās ogas pārlej ar karstu sīrupu un vāra apm. 10 min. uz lēnas uguns, pēc tam to visu atstāj lai nostāvas uz 4 st. Tā atkārto 4 reizes , līdz ievārījums gatavs.
  3. Pēc katras vārīšanas reizes pieber 1,5 glāzi smalkā cukura uz katru litru sākumā ņemtā sīrupa.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas