Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
A
Adna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vienmēr esmu likusi kausēto sieru "Dzintars klasiskais", vai ko tamlīdzīgu. Kūka nesanāk tik salda, un ir, loti garšīga, vismaz viesi to vienmēr ir apgalvojuši, un vienmēr prasījuši papildporcijas. Tikai es neliku olas, jo mūsdienās pastāv risks uz Salmonellu un citiem draņķiem. Olu vietā liku sakultu putukrējumu un 1/2 bundžiņas kondensēto sieru ar cukuru.
Pamēģiniet, ir ļoti garda.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zoiii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Noteikti nelieto kausēto sieru, Tev tur nekas nesanāks. Autors nepareizi norādījis, pēc receptes skaidrs, ka pilnīgi noteikti jāizmanto svaigais siers :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
m_i_a
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai tiešām šai receptei ir jālieto kausētais siers nevis svaigais siers??? Jo cik zinu tad cream-cheese ir svaigais siers!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes