Komentāri
3
Jaunākie
Vecākie
Es vienmēr esmu likusi kausēto sieru "Dzintars klasiskais", vai ko tamlīdzīgu. Kūka nesanāk tik salda, un ir, loti garšīga, vismaz viesi to vienmēr ir apgalvojuši, un vienmēr prasījuši papildporcijas. Tikai es neliku olas, jo mūsdienās pastāv risks uz Salmonellu un citiem draņķiem. Olu vietā liku sakultu putukrējumu un 1/2 bundžiņas kondensēto sieru ar cukuru.
Pamēģiniet, ir ļoti garda.
Pamēģiniet, ir ļoti garda.
Vērtējums
Atbildēt
Noteikti nelieto kausēto sieru, Tev tur nekas nesanāks. Autors nepareizi norādījis, pēc receptes skaidrs, ka pilnīgi noteikti jāizmanto svaigais siers :)
Vērtējums
Atbildēt
Vai tiešām šai receptei ir jālieto kausētais siers nevis svaigais siers??? Jo cik zinu tad cream-cheese ir svaigais siers!
Vērtējums
Atbildēt