2. Ieliek mīklu apaļajā metāla kūkas formā (formas apakšā labāk likt cepamo papīru). Cep 180 grādos ~8 - 10 minūtes. Atdzesē.
3. Atdala olas un samaisa dzeltenumus ar sieru, krējumu, cukuru un citronu sulu. Var pierīvēt citrona miziņu un pagaršot, vai pietiek citrona garšas (skābuma). Ja vajag, pievieno vairāk.
4. Sakuļ olas baltumus ar naža galu sals stingrās putās.
5. Želatīnu, kas ir mērcējies dažas minūtes, izkausē ar to mazumiņu varoša ūdens. Pievieno mazliet siera masas želatīnam, kārtīgi izmaisa un tad var liet želatīnu siera masā, uzmanīgi un kārtīgi iemaisot. Tad sakultos olas baltumus uzmanīgi iemaisa siera masā (kult nedrīkst!).
6. Gatavo siera masu ielej kūkas formā uz cepuma masas. Pārsmērē ar izvēlēto ievārījumu. Minimums uz 2 stundām (ieteicams ilgāk) liek ledusskapī. Pasniedzot, pārber ar svaigām ogām.