Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zemnieku pankūkas (kartupeļu)

2005. gada 5. jūlijs
Foto: Anita Auzāne
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeķus sarīvē uz smalkās rīves
2. Pievieno olu, miltus,labi izmaisa.
3. Speķi sagriež "circenīšos", cep līdz zeltaini brūnam, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, apcep.Sāls pēc garšas.
4. 2/3 cepto "circenīšu" pievieno rīvētajiem kartupeļiem (ar visiem taukiem), labi samaisa un cep pankūkas zeltaini brūnas.
5. Atlikušajiem "Circenīšiem" pievieno sviestu un krējumu, labi samaisa ( tā lai izkūst sviests) ja speķis nav sālīts, mērcei pievieno sāli pēc garšas. Pankūkas ar mērci pasniedz karstus.
6. Mums garšo ļoti!!
7. Labu apetīti.
Uz augšu