-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Biešu zupa ar frikadelēm
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 burciņa marinētu biešu
-
2 - 3 kartupeļi
-
1 burkāns
-
1 paprika
-
1 čilli pipars
-
Sauja šampinionu
-
1 ēd. k. tomātu mērces
-
1 buljona kubiņš
-
Garšvielas pēc izvēles
-
Frikadelēm:
-
400 g maltās gaļas
-
1 ola
-
Sāls
-
Pipari
-
Maltās gaļas garšvielas
-
2 ēd. k. skāba krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Sagriež gabaliņos kartupeļus, papriku, čilli piparu, sēnes šķēlītēs, sarīvē burkānu.
-
Maltajai gaļai pievieno olu, sāli, piparu, maltās gaļas garšvielas un skābo krējumu.
-
Kartupeļus liek vārīties lielā katlā. Apcep atsevišķi burkānus, sēnes un papriku ar čilli, pievieno kartupeļiem.
-
Kamēr dārzeņi vārās, no maltās gaļas izveido frikadeles.
-
Pievieno dārzeņiem marinētās bietes ar visu marinādi, ja tā nav pārāk sāļa. Pievieno garšvielas un izmaisa.
-
Kad zupa gandrīz gatava, pa vienai pamīšus liek katlā frikadeles un vāra zupu vēl 10 minūtes. Pasniedz ar krējumu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs