Biešu zupa ar frikadelēm

Biešu zupa ar frikadelēm
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 burciņa marinētu biešu
  • 2 - 3 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 paprika
  • 1 čilli pipars
  • Sauja šampinionu
  • 1 ēd. k. tomātu mērces
  • 1 buljona kubiņš
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Frikadelēm:
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Maltās gaļas garšvielas
  • 2 ēd. k. skāba krējuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež gabaliņos kartupeļus, papriku, čilli piparu, sēnes šķēlītēs, sarīvē burkānu.
  2. Maltajai gaļai pievieno olu, sāli, piparu, maltās gaļas garšvielas un skābo krējumu.
  3. Kartupeļus liek vārīties lielā katlā. Apcep atsevišķi burkānus, sēnes un papriku ar čilli, pievieno kartupeļiem.
  4. Kamēr dārzeņi vārās, no maltās gaļas izveido frikadeles.
  5. Pievieno dārzeņiem marinētās bietes ar visu marinādi, ja tā nav pārāk sāļa. Pievieno garšvielas un izmaisa.
  6. Kad zupa gandrīz gatava, pa vienai pamīšus liek katlā frikadeles un vāra zupu vēl 10 minūtes. Pasniedz ar krējumu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas