Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
p
paavars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet tapēc tā arī ir biezzupa, ja tiek blenderēti kartupeļi. Un tāpat tie kartupeļi tiek atšķaidīti ar zupas šķidrumu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Pavaarinjsh
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti neizteiksmīgi, ieteiktu likt klāt selerijas vai citus zaļumus vārot kā arī beigās pa virsu uzpilināt citrona sulu, tad vēl ir ok. Labāk ja dažus laša gabaliņus atstāj nesablenderētus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām brīnos ,ka blenderē vārītus kartupeļus,Tie taču paliek staipīgi!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Ome
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai tiešām var blenderēt vārītus kartupeļus??Paliet tie taču kā līme!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes