Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Laša un garneļu biezzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g kartupeļu
  • 10 g burkānu
  • 13 g diļļu
  • 50 ml saldā krējuma
  • 350 ml zivju buljona
  • 40 g laša
  • 200 g garneļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vārītus kartupeļus, burkānus liek blenderī, pievieno pusi no saldā krējuma. Sablenderē. Gatavo masu atšķaida ar buljonu, vāra uz lēnas uguns, līdz gatavs. Pirms pasniegšanas pievieno garneles un dilles. Atlikušo saldo krējumu saputo un pievieno gatavai zupai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas