Margarīnu, pūdercukuru, 2 olas, miltus un cepamo pulveri samaisa, samīca mīklu un liek uz 1 stundu ledusskapī.
Mīklu izņem un izveltnē uz plāts.
Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ gaļasmašīnā, pievieno 4 olas, cukuru, vanilīncukuru, cieti un mannā putraimus. Pārlej pāri izveltnētajai mīklai.
Plātsmaizi cep 45 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Mīklai:
200 g margarīna vai cepamā sviesta
200 g pūdercukura
2 olas
500 g miltu
1 tējk. cepamā pulvera
Biezpiena masai:
1 kg biezpiena
4 olas
1 glāze/s cukura
Vaniļas cukurs
1 ēd. k. kartupeļu cietes
1 ēd. k. mannā
-->
Pagatavošana
120 min.120 min.
Margarīnu, pūdercukuru, 2 olas, miltus un cepamo pulveri samaisa, samīca mīklu un liek uz 1 stundu ledusskapī.
Mīklu izņem un izveltnē uz plāts.
Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ gaļasmašīnā, pievieno 4 olas, cukuru, vanilīncukuru, cieti un mannā putraimus. Pārlej pāri izveltnētajai mīklai.
Plātsmaizi cep 45 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Ērika2014. gada 25. aprīlis 10:23
Viss OK! es vēl rozīnes biezpienam un cepās labi un ciemiņi ēda,kāram mutītēm! PALDIES,par labo un vienkāršo receptīti!
MyRita2011. gada 16. marts 21:03
Pamatnei masu uz pusi mazāk un biezpiena masai vēl klāt rozīnes. Sanāca salda un garšīga. Paldies par recepti! :)
Pievienot komentāru
Jaunumi
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri