Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena plātsmaize

Biezpiena plātsmaize

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g margarīna vai cepamā sviesta
  • 200 g pūdercukura
  • 2 olas
  • 500 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Biezpiena masai:
  • 1 kg biezpiena
  • 4 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 1 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 1 ēd. k. mannā
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Margarīnu, pūdercukuru, 2 olas, miltus un cepamo pulveri samaisa, samīca mīklu un liek uz 1 stundu ledusskapī.
  2. Mīklu izņem un izveltnē uz plāts.
  3. Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ gaļasmašīnā, pievieno 4 olas, cukuru, vanilīncukuru, cieti un mannā putraimus. Pārlej pāri izveltnētajai mīklai.
  4. Plātsmaizi cep 45 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Plātsmaizi cep 45 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Lai labi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas