Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena plātsmaize

Biezpiena plātsmaize

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g margarīna vai cepamā sviesta
  • 200 g pūdercukura
  • 2 olas
  • 500 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Biezpiena masai:
  • 1 kg biezpiena
  • 4 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 1 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 1 ēd. k. mannā
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Margarīnu, pūdercukuru, 2 olas, miltus un cepamo pulveri samaisa, samīca mīklu un liek uz 1 stundu ledusskapī.
  2. Mīklu izņem un izveltnē uz plāts.
  3. Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ gaļasmašīnā, pievieno 4 olas, cukuru, vanilīncukuru, cieti un mannā putraimus. Pārlej pāri izveltnētajai mīklai.
  4. Plātsmaizi cep 45 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Plātsmaizi cep 45 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Lai labi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas